Znam da bih ti sada, u stilu top shopa, trebao reći kako su ove naljepnice iznimno korisne i kako ne možeš bez njih te da ćeš požaliti ako ih ne nabaviš – ali lagao bih.

Ne, nisu pretjerano korisne (bar nije dokazano) i neće dati do znanja vozačima da voze sporije i opreznije jer se u autu ispred njega vozi labrador Pero, iako bi mi svi htjeli da je drugačije.

Znaš one naljepnice na autima koje upozoravaju da se u njemu nalazi dijete – čak niti to ne pali. Niti jedno istraživanje dosad nije potvrdilo učinkovitost takvih naljepnica upozorenja, ali mi ih i dalje kupujemo. Za razliku od tih „beba u autu“ naljepnica koje ćeš pronaći na svakom trećem autu s Watchdog naljepnicama možeš biti malo posebniji.

Svakodnevno se vozimo sa svojim psima koji, baš kao i djeca, nisu svjesni sudionici prometa pa zašto i oni ne bi zaslužili jednu svoju naljepnicu?

Možda ne iz sigurnosnih razloga (iako se podsvjesno svi nadamo da će jedan takav znak upozorenja utjecati na vozače), ali onda jer su drugačije i zanimljive. Zar ne uživamo svi u beskorisnim, ali nama dragim i lijepim stvarima? Pa to nas i čini ljudima!

Što ti Watchdog naljepnica za auto ipak može pružiti?

Naljepnice za auto

3 odlične stvari kod naljepnica za auto za pse

1. Super je poklon

Bliži se rođendan vašem prijatelju, prijateljici, rodbini, kumu, susjedi i ne znaš što bi kupio? Čest slučaj, svima se događa. Ako imaju psa, onda nemaš problema i ne moraš razbijati glavu. Možeš čak i svom psu za rođendan ovo kupiti!

Ove naljepnice stvarno oduševe sve „pasoljupce“, oduševile su i mene kad su ih mladi umjetnici prvi put ilustrirali. Prijatelju sam za 24. rođendan poklonio upravo tu naljepnicu sa slikom samojeda i rastopio se – stvarno tako utječu na ljude!

2. Ako želiš biti drugačiji, možeš!

Naljepnice za auto baš kao i table za ogradu ilustrirali su mladi hrvatski umjetnici i dizajneri te ih stvarno nećeš pronaći nigdje u svijetu – baš su izvorno hrvatske.

Osim toga, to je jedini proizvod te vrste dok naljepnica „beba u autu“ ima stvarno u svim mogućim izdanjima. Mislim, ima i za pse, ali su bliže proizvodima kao što su generične slike njemačkih ovčara ili crne siluete nego stvarnim ilustracijama pasa.

 Naljepnica za auto

3. Tvoj pas će biti glavni frajer u prometu

Zamisli svog psa kako se ponosno vozi u autu na kojem se nalazi njegova slika! Nisi sam u prometu, tvoj auto nikada nije samo tvoj – tvoj će ga dlakavi prijatelj vrlo lako okupirati.

Baš zato daj mu do znanja da je on tvoj najbolji suvozač i nalijepi tu naljepnicu. Vjeruj mi, drugi psi će mu zavidjeti, a on će ponosno mahati repom.

Savjeti koji će ti olakšati dužu vožnju sa psom

Evo i nešto korisno! Sigurno to sve već i znaš, ali moramo biti i malo ozbiljni.

1. Ne daj mu da jede prije puta

S tim si sigurno već imao iskustva – povraćanje. Bilo da se radi o psima ili ljudima, vožnja svima ponekad zna „teško sjesti na želudac“. No nama je lako, popijemo tabletu protiv mučnine i put može početi, ali s našim ljubimcima nije tako jednostavno. Zato je najbolje ne hraniti ih prije puta i tako spriječiti neželjene simptome.

2. Zaštiti svog psa u autu

Uđeš u auto i zavežeš pojas? Jasno, želiš se zaštiti u slučaju neke prometne nezgode, a pitanje jesi li se po tom pitanju pobrinuo za svog ljubimca? Najsigurnije bi bilo nabaviti mu posebnu kućicu za vožnju ili čak i pojas. Navodno mu kućica neće smetati već će se osjećati sigurnijim. Isto tako, ne daj mu da gura glavu kroz prozor – da pojednostavimo, ponašaj se prema njemu kao što se ponašaš prema sebi.

Naljepnica za auto

3. Neka se istrči prije puta

Psi su puni energije, baš kao i djeca – da mogu govoriti sigurno bi svakih 5 minuta pitali „jesmo li stigli?“ Zato mu omogući da potroši tu energiju prije nego što sjedne u auto.

4. Uveseli ga Watchdog naljepnicom za auto

Sad kada je sve spremno, tvoj je pas miran, gladan i siguran, zalijepi samo naljepnicu s njegovom pasminom i put može početi! Pronađi svoju pasminu i odaberi naljepnicu ovdje.