FAQ-5123445

ČESTA PITANJA

Tražiš odgovore? Na pravom si mjestu!

Dostava

Dostava za naljepnice za auto ili stan je besplatna za sve zemlje.  Dostava za table upozorenja besplatna je na području Republike Hrvatske, a cijena za inozemstvo iznosi 30 HRK.

Proizvode dostavljamo diljem svijeta. Izaberite lokaciju i proizvod stiže na Vašu adresu.

Isporuka unutar Hrvatske traje od 3 do 6 radnih dana. Za zemlje Europske Unije i izvan nje isporuka traje 2 do 3 tjedna

U tom slučaju dostavljač će Vam ostaviti potvrdu s informacijama u kojoj pošti i u kojem roku možete preuzeti paket. Na potvrdi će biti naznačeno i koji je krajnji rok za podizanje paketa. Ukoliko ne stigneš u tom roku preuzeti proizvod, proizvod se vraća prodavatelju. Ako ga još uvijek želite, potrebno je ponovno platiti dostavu.

Plaćanje

Plaćanje je moguće kreditnom karticom, PayPalom i pouzećem u Hrvatskoj. Za inozemno tržište plaćanje je moguće kreditnom karticom i PayPalom.

Watchdog.hr internetska trgovina posjeduje najviši stupanj SSL certifikata koji Vam garantira sigurnu kupovinu.

Ne. Svi troškovi su jasno vidljivi.

Proizvod

Dimenzije tabla upozorenja su 148 x 210 mm. Dimenzije naljepnica za auto su 150 x 131 mm.  Dimenzije naljepnica za stan su 120 x 175 mm.

Table upozorenja su izrađene od materijala koji pripada skupini samogasivih materijala pa je otporan na vremenske uvjete i ne hrđa. Naljepnice su također otporne na sve vremenske uvjete.

Naše table ne hrđaju i prikazuju zabavnu stranu Vašeg psa čuvara. Ilustracije su radili mladi hrvatski ilustratori te je proizvod u potpunosti proizveden u Hrvatskoj.

Zasad, nažalost ne. U planu nam je uvesti personalizirane proizvode i svakako ćemo Vas obavijestiti o tome. Ako želite biti prvi koji će to saznati, prijavite se na naš newsletter.

U planu nam je pokriti što više pasmina. Ispunite anketu koja je pasmina u pitanju i mi ćemo Vas obavijestit čim proizvodi s Vašom pasminom budu dostupni.

Kako bismo Vam olakšali postavljanje proizvoda na željenu površinu, sastavili smo kratke upute. Pogledajte više na linku: UPUTE ZA POSTAVLJANJE.

Slobodno nas kontaktirajte putem maila i nastojat ćemo u što kraćem vremenu riješiti nastali problem.

AKO ODGOVORI NISU PRONAĐENI, SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJ.