O NAMA

Zašto, kada i kako je nastao Watchdog?

Watchdog je brend koji okuplja istinske ljubitelje pasa

Watchdog priča je počela sasvim slučajno. Za svoje pse bi učinili sve na svijetu i osigurali bi im sve što zaslužuju.

Baš zato nam je smetalo kako malo pažnje tržište pridaje izgledu popratnih sadržaja vezano za pse. Hrđave table, neprivlačni natipisi, nekvalitetne fotografije...

 

Sve nas je to potaknulo da napravimo proizvod koji neće hrđati, koji će biti vodootoporan, koji će biti kvalitetan, ali prije svega - lijep za vidjeti. Sama ideja je dugo stajala u ladici, ali u jednom smo trenu skupili hrabrosti i pokrenuli Watchdog.

 

"Proizvod koji neće hrđati, koji će biti vodootoporan, koji će biti kvalitetan, ali prije svega - lijep za vidjeti"

Napokon. Angažirali smo mlade hrvatske umjetnike koji su ilustrirali sve naše proizvode i dali dašak svojeg umijeća ovom projektu. Od tada je prošlo 8 godina.

 

Povezali smo se s mnogim udrugama, podržavali huminatarne akcije, sudjelovali na sajmovima i promicali ideju dobrih i sretnih pasa čuvara. Bilo je trenutaka kada smo bili više ili manje aktivni, ovisno o obvezama, ali ljubav prema psima nas je uvijek nekako tjerala da se vratimo natrag Watchdogu.

 

2017. i 2018. smo odlučili podići Watchdog na višu razinu - napravili smo novi webshop i krenuli u nove pothvate. U međuvremenu prodajemo svoje proizvode diljem svijeta u više od 30 svjetskih zemalja, širimo se na području Hrvatske i regije, a sve kako bi osvijestili da naši najbrižniji čuvari zaslužuju pažnju koja im je često uskraćena.

 

"U međuvremenu prodajemo svoje proizvode diljem svijeta u više od 30 svjetskih zemalja"

Oni su tu i kad smo sretni i kad smo tužni, kad smo hrabri i uplašeni - čuvari. Cilj je u budućnosti pokriti što je više moguće interesantnih i korisnih proizvoda te osigurati ugodno i lijepo okruženje psima, vlasnicima i svim znatiželjnim prolaznicima.

 

Jer to je naša želja. Pokazati svu ljepotu i emociju koju izazivaju čovjekovi najbolji prijatelji. Baš zato trk do našeg webshopa, facebooka, instagrama i postani dio communityja koji ne prestaje rasti.

 

Ako još nemaš svoj Watchdog proizvod, pogledaj našu ponudu!