Trgovina

Tornjak – naljepnica za vrata

59.00 kn

Mekani divovi mirne naravni, tornjaci su pasmina koja je kroz povijest imala nekoliko imena – od bosanskog ovčara do hrvatskog psa planinca. Kombinacija je ovčara i planinskog psa pa je tako agilan, izdržljiv ali i vjeran čuvar svoje obitelji.

Na zalihi

Category:

OPIS PROIZVODA

Watchdog naljepnica za vrata tornjak prikazuje pasminu sa svim njenim karakteristikama. Ilustracija hrvatskih umjetnika i zabavan slogan upozorit će goste na tvog najboljeg prijatelja i vjernog čuvara. Kvalitetna folija  koja bez poteškoća prianja na vrata.

1. Koje su deimnzije proizvoda?
Dimenzije tabla upozorenja su 148 x 210 mm. Dimenzije naljepnica za auto su 150 x 131 mm.  Dimenzije naljepnica za vrata su 120 x 175 mm.

2. Od kojeg su materijala napravljeni proizvodi?
Table upozorenja su izrađene od materijala koji pripada skupini samogasivih materijala pa je otporan na vremenske uvjete i ne hrđa. Naljepnice su također otporne na sve vremenske uvjete.

3. Zašto bih kupio/la Vaše proizvode?
Naše table ne hrđaju i prikazuju zabavnu stranu Vašeg psa čuvara. Ilustracije su radili mladi hrvatski ilustratori te je proizvod u potpunosti proizveden u Hrvatskoj.

4. Kako se postavlja proizvod na ogradu/auto/vrata?
Kako bismo Vam olakšali postavljanje proizvoda na željenu površinu, sastavili smo kratke upute. Pogledajte više na linku: UPUTE ZA POSTAVLJANJE.

5. Što ukoliko imamo neku reklamaciju, primjedbu ili problem?
Slobodno nas kontaktirajte putem maila i nastojat ćemo u što kraćem vremenu riješiti nastali problem.

DOSTAVA & PLAĆANJE

1. Koliki je trošak dostave?
Dostava za naljepnice za auto ili stan je BESPLATNA za sve zemlje.  Dostava za table upozorenja BESPLATNA je na području Republike Hrvatske, a cijena za inozemstvo iznosi 30 HRK.

2. Gdje sve dostavljate proizvode?
Proizvode dostavljamo diljem svijeta. Izaberite lokaciju i proizvod stiže na Vašu adresu.

3. Koliko traje isporuka?
Isporuka unutar Hrvatske traje od 3 do 6 radnih dana. Za zemlje Europske Unije i izvan nje isporuka traje 3 do 4 tjedna.

1. Koje načine plaćanja prihvačate?
Plaćanje je moguće kreditnom i debitnom karticom pomoću PayPal-a te PayPalom kao takvom, pouzećem i direktnom bankovnom transakcijom (po ponudi) u Hrvatskoj. Za inozemno tržište plaćanje je moguće kreditnom/debitnom karticom i PayPalom.

2. Je li kupovina putem Watchdog.hr sigurna?
Watchdog.hr internetska trgovina posjeduje najviši stupanj SSL certifikata koji Vam garantira sigurnu kupovinu. Zajamčena zaštita osobnih podataka. Imate 14 dana povratne garancije i brzu dostavu.

3. Postoje li skriveni troškovi?
Ne. Svi troškovi su jasno vidljivi.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tornjak – naljepnica za vrata”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vam se također svidjeti…