Kako postaviti tablu za ogradu?

Imaš svoju super Watchdog tablu, a sad je želiš postaviti na ogradu. Prati slike, pročitaj tekst i neće biti problema, garantiramo.

upute_1

Oslobodi tablu od njenog pakiranja (otvori polako ili rastrgaj omotnicu - tvoj izbor!). Uz tablu ćeš dobiti 4 plastične vezice te odluči gdje želiš postaviti svoju novu tablu.

upute_2

Vezice provuci kroz rupice na tabli i šipke ograde. Uvijek predlažemo korištenje vezica, ali možeš i čavle ukoliko imaš primjerice drvenu ogradu.

upute_3

Povuci kako bi zategnuo/la vezice, ali pazi pritom da ne savijaš tablu.

upute_4

Dodatno: Pofotkaj svog psa uz tablu i pošalji nam fotku na info@watchdog.hr - rado ćemo tvog najboljeg prijatelja predstaviti na našim društvenim mrežama!

Kako postaviti naljepnice?

Tvoja Watchdog naljepnica je stigla! Sve što sada trebaš je zalijepiti je na željeno mjesto - evo kako ćeš to napraviti.

auto_upute_1

Raspakiraj svoju novu naljepnicu i odluči gdje je želiš staviti. Naljepnicu za auto možeš postaviti na staklo ili direktno na auto s vanjske strane.

auto_upute_2

Uzmi vlažnu krpicu i obriši površinu kako bi se naljepnica dobro uhvatila za površinu (u slučaju nužde poslužit će i rukav majice).

auto_upute_3

Odlijepi naljepnicu i postavi je na željeno mjesto. Pritom pazi da ju postavljaš ravno, bez "balončića".

auto_upute_4

Dodatno: Pofotkaj svog psa uz naljepnicu i pošalji nam fotku na info@watchdog.hr - rado ćemo tvog najboljeg prijatelja predstaviti na našim društvenim mrežama!

Ako još nemaš svoj Watchdog proizvod, pogledaj našu ponudu!